10 چیزی که در مورد چاقوهای آشپزخانه نمی دانستید

در این مقاله از پیدا کردن بهترین چاقوها و تخته های برش گرفته تا تیز نگه داشتن تیغه ها ، اسرار برش از زبان متخصصان این عرصه و به طور خلاصه 10 چیزی که در مورد چاقوهای آشپزخانه نمی دانستید را عنوان می کنیم.

در ادامه با تیم دس ساز همراه باشید.

 

1. از هر تخت گوشتی استفاده نکنید.

چوب، بامبو و پلاستیک برای چاقوهای شما بهتر از تخته های کامپوزیتی هستند. تخته های سخت تر مانند شیشه، فلز، سنگ و سرامیک به سرعت چاقوها را از بین می برند.و بعد از مدتی استفاده از اینطور تخت گوشت ها می بنید که لبه های چاقو همه خورده شده و دیگر قابل استفاده نیستند.

اگر یک تخت گوشت این مدلی هدیه گرفتید، آن را به دیوار آویزان کنید، اما برای تهیه غذا از آن استفاده نکنید. چاقوهای شما سپاسگزار شما خواهند بود.

 

2. از ماشین ظرفشویی برای شستن چاقو استفاده نکنید

هرگز چاقوهای آشپزخانه خود را در ماشین ظرفشویی تمیز نکنید. چیزهای زیادی وجود دارد که ممکن است آسیب ببیند، از خود چاقو گرفته تا دست کسی که غافل از اینکه چاقو در آنجا است، به داخل می برد تا ظروف را بردارد .شاید احمقانه به نظر برسد گفتن ای نکته ولی گاهی ممکن است بی هوا اتفاقی بیفتتد و مجبور شوید ناگاه منزل را ترک کنید و پس از برگشت فراموش کنید که چاقو داخل ظرفشویی است و…از این مسئله بگذیریم آستر های پلاستیکی و عایق ظرفشویی هم ممکن است آسیب بخورد .

پس برای شستشو چاقو هیچ وقت از ظرف شویی استفاده نکنید بلکه با دقت با دست آن  ها را بشوید.

 

3. مراقب چاقوهای کند باشید !!!

دلیل اینکه کمتر خود را با چاقوی تیز می برید این است که برای بریدن هر چیزی نیروی کمتری لازم است.و به همین علت کمتر چاقو سر می خورد ولی این مسئله در مورد چاقوهای کند صادق نیست برای برش یک سطح ساده مثل سطح میوه باید انرژی زیادی مصرف کنید البته این مشکل خاصی نیست ولی تصور کنید پس از ایجاد نیروی زیاد چاقو از روی میوه سر بخورد مطمئنا به بدن خودتان آسیب می رسد.

چاقوهای تیز ترسناک نیستند، بلکه چاقوهای کند خطرناک هستند و باید هنگام کار با آنها مراقب بود.

 

4. تکنیک صحیح برش می تواند انگشتان شما را نجات دهد

هنگام خرد کردن انگشتان خود را زیر آن ببرید و از بند انگشتان خود به عنوان راهنمای چاقو استفاده کنید.

مراقب انگشت شست خود نیز باشید! آن را پشت انگشتانی که برای نگه داشتن غذایی که می برید استفاده می کنید نگه دارید.

 

5. تیغه برای برش است، نه خرد کردن استخوان

چاقوی شما هر چقدر با کیفیت باشد و مقاوم هیچ وقت نمی تواند مانند یک ساطور عمل کند .پس هیچ وقت از چاقوی خود برای خرد کردن چیزهای سخت مثل استخوان استفاده نکنید چرا که سبب خوردگی لبه چاقوها می شود.

 

6. چاقوی در حال سقوط دسته ندارد را رها کنید

برای آن گرفتن آن در هوا چنگ نزنید فقط آن را رها کنید و مراقب پاهای خود باشید. همچنین، با پای برهنه غذا نپزید.الته این مسئله خیلی تمرکز می خواهد چرا که ما عادت داریم وقتی وسیله می افتتد ناخودآگاه آن را در روی هوا بقاپیم و نگذاریم به زمین بخورد . پس حواستان باشد.

 

7. خرید چاقوهای کاربردی

بهتر است یک جفت چاقوی واقعا خوب بخرید تا یک ست کامل چاقوی آشپزخانه متوسط که شاید بجز دو سه چاقو از آن بقیه کاربردی هم نداشته باشد.

 

8. چاقوها را خارج از سینک نگه دارید

چاقوهای خود را بلافاصله پس از استفاده بشویید، خشک کنید و در یک بلوک چاقو، کشوی چاقو یا قفسه مغناطیسی محکم قرار دهید.

هیچ وقت چاقوها را در سینک قرار ندهید چرا که هم به علت انتقال رطوبت از ظروف خیس ممکن است چاقویتان زنگ بزنند و هم ممکن است هنگام برداشتن ظروف به خود آسیب برسانید.

 

9. ناحیه برش خود را پاک نگه دارید

هیچ وسیله ای را که نمی خواهید بریده شود روی تخته برش خود قرار ندهید. شلوغی کمتر خرد کردن را آسان تر می کند و احتمال اشتباه را کمتر می کند.

 

10. چاقوی دندانه دار اره نیست

بیشتر اقلام را می توان با یک چاقوی دندانه دار تیز شده در یک برش زیبا برش داد.ولی انتظارات از این چاقو ها واقعا بالاست !! هیچ وقت از این چاقوها برای برش یک جسم سخت مثل چوب استفاده نکنید چرا که بعد از چند بار دندانه های آن کاملا خورده می شود و چاقویتان عملا به یک زباله مبدل می شود.

 

سخن پایانی

بعد از آگاهی از 10 چیزی که در مورد چاقوهای آشپزخانه نمی دانستید ، نوبت به خرید درست محصول مناسب می رسد.

برای خرید بهترین و با کیفیت ترین چاقوهای اصیل زنجانی و دست ساز و مدرن به لینک زیر مراجعه کنید.

خرید چاقوهای آشپزخانه
admin22 وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *